Klatring

Billetter

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag
Hovedveggen10 – 2210 – 2210 – 2210 – 2210 – 1813 – 1713 – 17
Buldreveggen10 – 2210 – 2210 – 2210 – 2210 – 1813 – 1713 – 17
Vert-----13 – 1713 – 17

- Utstyr kan leies i resepsjonen.
- Klatreveggen er stengt under Boligmessen fredag 6. til søndag 8. april, og under NM den 12. og 13. mai.

  Har du Ledkort, Topptau eller Brattkort, kan du bruke klatreveggen med dagspass. Priser på klatrekurs finner du i Hva skjer-kalenderen.
  Leie av utstyr i resepsjonen
 • Sko, sele og tauBarn 60,-
 • Sko, sele og tauVoksen 100,-
 • Sko, sele eller tauBarn 35,-
 • Sko, sele eller tauVoksen 55,-
 • Brattkortprøve (ledkort)100,-
 • Topptauprøve100,-
 • Dagspass barn80,-
 • Dagspass voksen120,-
 • Dagspass famile (2v+3b)240,-

Klatring - utfordrende og gøy!

Klatring er utfordrende og utviklende – og ikke minst veldig gøy!

Aktiviteten klatring kan gjøres alene, sammen med venner eller med barna og gir god trening i koordinasjon, balanse, smidighet, psyke, strategi og konsentrasjon.

Nybegynner eller konkurranseklatrer? Hos oss finner du utfordringer som passer de fleste nivå.

Klatreanlegget

Vår største klatrevegg er 17 meter høy og ca. 1000 m² i areal. Brattkort er nødvenig for å bruke veggen uten instruktør.

Vår nyeste vegg er 11 m høy og 20 m bred. Den har ruter spesielt egnet for barn/unge og nybegynnere, med ruter gradert fra 4 til 7 med hovedvekt på 5. Veggen har 4 autobelay og 5 faste topptau. Veggen ska brukes til barnegrupper, kurs og bursdager, men vil selvfølgelig være åpen for alle.

Buldreveggen – er en lav klatrevegg hvor alle kan klatre uten sikring. Det klatres ikke høyere enn at det er forsvarlig å hoppe eller falle ned. Buldring er en klatregren som i stor grad fokuserer på kraft og enkeltbevegelser, fremfor for eksempel utholdenhet som i tradisjonell klatring.

Tilbud og kurs

Ingen klatreerfaring, men veldig lyst til å prøve? I sesongen tilbyr vi klatring med instruktør utvalgte søndager fra kl. 12-15. På grunn av stor pågang, har vi i tillegg satt opp Prøv klatring hver onsdag fra kl. 17-19 ut februar.

Du trenger ingen forhåndskunnskaper innen klatring. Anbefalt aldergrense er fra 5 år og oppover. Prøv Klatring- billett koster kr 50,- og kommer i tillegg til dagspass. Se i vår Hva skjer-kalender for datoer.

Klatre uten instruktør? For å bruke klatreveggen uten instruktør må en ha kunnskap om bruk av tau og sikringsmidler. Da er Brattkort eller Topptaukort nødvendig. Les mer om Brattkort (Ledkort) eller  Topptaukort.

Erfaren klatrer? Vi tilbyr fallkurs, klatreteknikk, kameratredning eller treningslære for klatring. For påmelding se Hva skjer-kalenderen . Klatreklubben BRV har også flere klatretilbud hos oss.

 

Klatrer du med autobelay?

Husk å alltid gjennomføre kameratsjekk hver gang du klatrer med autobelay!

Bursdagsfeiring i klatreveggen

Visste du at du kan feire bursdagen i klatreveggen? Få utløp for energien på en positiv måte, klatring er en spennende og minnerik opplevelse for både bursdagsbarnet og gjestene!

Les mer om klatrebursdag

Kontakt oss!

Spørsmål angående kurs, bursdagsfeiring, teambuilding eller annet?

Vi setter gjerne opp kurs på bestilling for grupper! eller tlf.

Kontakt klatreansvarlig Pål Robberstad på tlf. 481 73 336 (mellom kl 8-16) eller på e-post klatring@folkehallene.no.