Brattkort (Ledkort)

Åpningstider & adgang

Hva er Brattkort?

Brattkort er som et sertifikat for å klatre på innendørsvegger i Norge. Med dette kortet kan du benytte klatreveggen uten å ha med instruktør. Det viser at du er kvalifisert til å bruke sikringsutstyr og klatrevegg på en forsvarlig måte.

Du finner mer informasjon på nettsidene til Norges klatreforbund www.klatring.no

Kursplan og pris

Brattkortkurs settes opp ca. to ganger i måneden. Kurset går over 10 timer, pluss en 2 timers treningsøkt. Kurset gir kompetanse til å ta Brattkortprøven som må gjennomføres i ukene etter avsluttet kurs. Vi holder kurs over to kvelder, tre kvelder eller en helg.

Kursplass kjøper du under Arrangement/kurs >

Praktisk info

En instruktør vil maksimalt ha ansvar for seks deltakere for å sikre god oppfølging.

Ta med mat og drikke og klær du kan bevege deg i.

Kursavgiften inkluderer adgang til hallen under kurs og treningsøkt, samt utstyr, instruksjon og brattkort-prøve.

NB: Selve kortet må du bestille hos Norges Klatreforbund (NKF) etter at kurset er bestått. Det tilkommer da en registreringsavgift på 150,-. Mer info på www.brattkort.no

Klatret mye, men mangler Brattkort?

Egentrening med kamerat/venninne (alternativt med egen instruktør) og Brattkorttest (20 min test med klatreinstruktør / klatrevert). Billett til Brattkortprøve kan kjøpes på automatene eller online >

Bygg på Topptaukortet ditt

Har du tatt Topptaukurset, kan du bygge videre på det. Du melder deg da på dag to av et Brattkortkurs, som tilsvarer et fem timers kurs i klatring på led. Treningsøkten på to timer og Brattkortprøven gjennomføres uken etterpå, slik som for Brattkortkurset.