Klatring

Billetter

Klatring - utfordrende og gøy!

Klatring er utfordrende og utviklende – og ikke minst veldig gøy for liten og stor.

Aktiviteten klatring kan gjøres alene, sammen med venner eller med barna og gir god trening i koordinasjon, balanse, smidighet, psyke, strategi og konsentrasjon.

Nybegynner eller konkurranseklatrer? Hos oss finner du utfordringer som passer de fleste nivå.

 

Utstyr kan leies i resepsjonen:

  • Klatresele: Barn kr 35,-. Voksen kr 60,-.
  • Sko: Barn kr 35,-. Voksen kr 60,-.
  • Sett: Barn kr 60,-. Voksen kr 100,-.
  • Tau: Barn kr 35,-. Voksen 60,-.

 

Åpningstider og publikumstider i klatreveggene finner du i kalenderen her.

Klatreanlegget

Vår største klatrevegg er 17 meter høy og ca. 1000 m² i areal. Brattkort er nødvenig for å bruke veggen uten instruktør.

Vår nyeste vegg er 11 m høy og 20 m bred. Den har ruter spesielt egnet for barn/unge og nybegynnere, med ruter gradert fra 4 til 7 med hovedvekt på 5. Veggen har 4 autobelay og 5 faste topptau. Veggen ska brukes til barnegrupper, kurs og bursdager, men vil selvfølgelig være åpen for alle.

Buldreveggen – er en lav klatrevegg hvor alle kan klatre uten sikring. Det klatres ikke høyere enn at det er forsvarlig å hoppe eller falle ned. Buldring er en klatregren som i stor grad fokuserer på kraft og enkeltbevegelser, fremfor for eksempel utholdenhet som i tradisjonell klatring.

Tilbud og kurs

Ingen klatreerfaring, men veldig lyst til å prøve? I sesongen tilbyr vi klatring med instruktør utvalgte søndager fra kl. 12-15. På grunn av stor pågang, har vi i tillegg satt opp Prøv klatring hver onsdag fra kl. 17-19 ut februar.

Du trenger ingen forhåndskunnskaper innen klatring. Anbefalt aldergrense er fra 5 år og oppover. Prøv Klatring- billett koster kr 50,- og kommer i tillegg til dagspass. Se i vår Hva skjer-kalender for datoer.

Klatre uten instruktør? For å bruke klatreveggen uten instruktør må en ha kunnskap om bruk av tau og sikringsmidler. Da er Brattkort eller Topptaukort nødvendig. Les mer om Brattkort (Ledkort) eller  Topptaukort.

Erfaren klatrer? Vi tilbyr fallkurs, klatreteknikk, kameratredning eller treningslære for klatring. For påmelding se Hva skjer-kalenderen . Klatreklubben BRV har også flere klatretilbud hos oss.

 

Klatrer du med autobelay?

Husk å alltid gjennomføre kameratsjekk hver gang du klatrer med autobelay!

Bursdagsfeiring i klatreveggen

Visste du at du kan feire bursdagen i klatreveggen? Få utløp for energien på en positiv måte, klatring er en spennende og minnerik opplevelse for både bursdagsbarnet og gjestene!

Les mer om klatrebursdag

Kontakt oss!

Har du spørsmål om bursdagsfeiring, kurs eller annet i klatreveggen?

Vi setter gjerne opp klatrekurs på bestilling for grupper.

Privat eller bedrift – kontakt oss på e-post klatring@folkehallene.no eller resepsjonen på tlf. 902 57 300.