Klatring

Billetter

Klatring - utfordrende og gøy!

Klatring er utfordrende og utviklende – og ikke minst veldig gøy for liten og stor.

Aktiviteten klatring kan gjøres alene, sammen med venner eller med barna og gir god trening i koordinasjon, balanse, smidighet, psyke, strategi og konsentrasjon. Nybegynner eller konkurranseklatrer? Hos oss finner du utfordringer som passer de fleste nivå.

Krav at den som sikrer har gyldig Brattkort eller topptaukort. Ved klatring på autobelay må du ha gyldig brattkort/topptaukort eller klippes inn av en med gyldig kort.

Husk alltid kameratsjekk! (Vi sjekker hverandres sikring)

 

Utstyr kan leies i resepsjonen

  • Klatresele:               Barn kr 35,-          Voksen kr 60,-
  • Sko:                           Barn kr 35,-          Voksen kr 60,-
  • Sett(sko + sele):     Barn kr 60,-         Voksen kr 100,-
  • Tau:                           Barn kr 35,-          Voksen kr 60,-

 

Publikumstider i klatreveggene finner du i kalenderen her.

Klatreanlegget i Sørmarka Arena

Hovedveggen

Vår største klatrevegg er 17 meter høy og ca. 1000 m² i areal. Brattkort er nødvendig for å bruke veggen uten instruktør.

 

Buldrevegg

Lav klatrevegg hvor alle kan klatre uten sikring. Det klatres ikke høyere enn at det er forsvarlig å hoppe eller falle ned. Buldring er en klatregren som i stor grad fokuserer på kraft og enkeltbevegelser, fremfor for eksempel utholdenhet som i tradisjonell klatring.

 

Kursveggen

Vår nyeste vegg er 11 m høy og 20 m bred. Den har ruter spesielt egnet for barn/unge og nybegynnere, med ruter gradert fra 4 til 7 med hovedvekt på 5. Veggen har 4 autobelay og 5 faste topptau. Veggen brukes til barnegrupper, kurs og bursdager, men vil selvfølgelig være åpen for alle.

Tilbud og kurs

Ingen klatreerfaring, men veldig lyst til å prøve?

Prøv klatring- hver søndag høsten 2019

Vi tilbyr prøv klatring hver søndag fra klokken 12-15 høsten 2019. Du trenger ingen forhåndskunnskaper innen klatring. Anbefalt aldergrense er fra 5 år og oppover. Prøv Klatring er gratis, men du må ha dagspass og leie utstyr hvis du ikke har det selv. Se våre publikumstider for aktuelle datoer.

Brattkortkurs fra 1590,-

Se arrangement og kurs for aktuelle datoer

Klatre uten instruktør? For å bruke klatreveggen uten instruktør må en ha kunnskap om bruk av tau og sikringsmidler. Da er Brattkort eller Topptaukort nødvendig. Les mer om Brattkort (Ledkort).

Brattkortprøven

Ønsker du å ta brattkortprøven? Sjekk når klatrevert er tilgjengelige i kalenderen.

Erfaren klatrer? Vi tilbyr fallkurs, klatreteknikk, kameratredning eller treningslære for klatring. Ta kontakt ved interesse på mail klatring@folkehallene.no. Klatreklubben BRV har også flere klatretilbud hos oss.