Den store curlingfesten

Åpningstider

Den store curlingfesten, 20-27. april!

For første gang i Stavanger, verdensmesterskap i en olympisk vintersport! Stavanger og Sørmarka Arena arrangerer i 2019 «world mixed doubles og world senior curling championships». Velkommen til mesterskapet som samler 400 utøvere fra 48 nasjoner i den raskest voksende curlingsporten.

Mixed doubles spilles med en spiller av hvert kjønn. Kampene er raskere, mer action og med mer spektakulære steiner enn vanlig lag-curling. Mixed doubles ble en av de mest populære grenene i OL i Pyeongchang 2018, med millioner av tv seere verden over.

I løpet av 8 dager vil mer enn 400 kamper bli spilt i arenaen og etter suksessen med europamesterskapet i 2013 er Sørmarka arena klar for å vise at regionen vår kan arrangere store mesterskap.

Billetter

Vi tilbyr mesterskapspass som er gyldig gjennom hele mesterskapet. Det vil også være mulig å kjøpe dagspass, mat og aktiviteter i dagene mesterskapet pågår. Kjøp billetter her!

For bedrifter: Vi tilbyr flere typer aktiviteter og profileringsmuligheter, se her for mer info.

Frivillige

Vi trenger frivillige funksjonærer! Vil du oppleve et verdensmesterskap fra innsiden? Les mer og meld din interesse her! Alle frivillige vil motta sin egen uniform, delta på avslutningsfest samt muligheter for å vinne flotte premier.

World curling federation- offisiell nettside

For information about the mixed doubles event in English, please visit the world curling federations website.

For information about the senior championship in English, please visit the world curling federations website

Nyeste oppdateringene i forhold til mesterskapet finner du på de offisielle nettsidene her!

For løpende oppdateringer før og under mesterskapet, følg den store curlingfesten på Facebook