Klatregrupper for barn høst 2019

Åpningstider

Klatregrupper høst 2019

Gruppene varer et halvår om gangen, hvor vi følger skoleruten.

5-7 år: Mandager kl 17-18 FULLT!

5-7 år: Mandager kl 18-19 FULLT!

8-12 år: Tirsdager kl 17-18.30 FULLT! (Fremdeles ledige plasser i Sandneshallen)

13-17 år: Tirsdager 18.30-20.00 FULLT! (Fremdeles ledige plasser i Sandneshallen)

8-12 år: Onsdager kl. 17-18.30 – FULLT! (Fremdeles ledige plasser i Sandneshallen)

8-12 år: Onsdager kl 18.30-20.00 -FULLT! (Fremdeles ledige plasser i Sandneshallen)

8-12 år: Torsdager kl 17.00-18.30 Meld deg på her!

8-12 år: Torsdager kl 18.30-20.00 -FULLT!

 

For spørsmål eller påmelding send mail til klatring@folkehallene.no

Barn 5-7 år

Dette er en klatregruppe for barn som ønsker å klatre for moro.

Her vil hovedfokuset være mestring og ha det gøy med å klatre. De vil buldre og få noe klatring med autobelay. Dette vil variere fra gang til gang. Instruktøren vil komme med gode innspill for at de skal utvikle ferdighetene sine.
Det vil bli leker og gjerne litt konkurranser om ønskelig i løpet av halvåret slik at de får utfordret seg litt. Det vil bli tatt hensyn til både nye og «gamle» (De som har deltatt før), slik at alle får noe ut av det.

Pris: 1770,- ink. forsikring.

 

Barn 8-12 år

Dette er en  klatregruppe hvor vi klatrer for kjekt, og lærer en del teknikk. Alle skal få lære nye ting, og utfordre seg selv. Instruktøren kommer til å aktivere og fokusere alle.

Det vil bli sosialt og lærerikt.

Dette er en gruppe som passer for nybegynnere og de som har klatret før. Alle vil få oppfølging etter sitt nivå.

Pris: 2520,- ink. barneforsikring

Dersom man melder på søsken får dere søskenrabatt. De trenger ikke være med på samme gruppe. For å få søskenrabatt på gruppene 8-12 år benytter man rabattkoden «SOSKENRABATT». det vil da bli trukket i fra. Vi har ikke søskenrabatt for gruppene 5-7 år.

Alle som bruker søskenrabatt vil bli kontrollert.

Barn 13-17 år

Noe nytt vi starter med til våren er en viderkommende gruppe.
Vi ønsker at de som er gode nok, og har klatret en del før skal få utvikle seg, og ta steget videre til neste nivå. Dette gjelder for dem som har klatret en del før/deltatt gjerne flere semestre på klatregruppene.  Her skal vi fokusere på å utvikle klatre ferdighetene, og barna skal lære alt det viktige innen klatring. En del av det som vil bli lært er klatring på led, forbedringer av teknikker og klatremåte. De vil starte med opplæring i brattkort for dem som ikke har det fra før. Barna kan av og til få hjemmelekser/oppgaver på diverse som skal trenes på for å bli bedre. For dem som ønsker å starte med konkurranse klatring så kan dette være starten på det. Instruktøren kan gi beskjed om at noen må bytte gruppe, dersom han ser at det ikke er klatret nok til å begynne med.

Pris: 2700,- ink. barneforsikring, brattkort og en konkurranse.

Dersom man melder på søsken får dere søskenrabatt. De trenger ikke være med på samme gruppe. For å få søskenrabatt på gruppene 13-17 år benytter man rabattkoden «TIRSDAG-SOSKENRABATT». det vil da bli trukket i fra. Vi har ikke søskenrabatt for gruppene 5-7 år.