Ledig stilling: Vaktmester

Åpningstider

Er du vår nye driftstekniker?

Trives du i klatreveggen eller på curlingbanen? Er du bambi på isen eller en reser med hockeykølla? Dagene i Sørmarka arena er aldri like, men du kan slappe av. Du trenger verken å delta i nevnte aktiviteter eller svinge deg foran publikum på kunstisbanen. Men derimot – for at vi skal kunne gi barn og unge i regionen vår et godt fritidstilbud, er vi avhengig av et anlegg som funker optimalt. Og der kommer du inn i bildet.

Hvem er du? Du er flink med mennesker, spesielt barn, da du kommer til å ha daglig kontakt med bl.a. barnehagebarn og elever fra hele regionen vår. Du må også kunne håndtere ulike henvendelser fra alle typer mennesker i alle alderstrinn, og synes det er koselig med en drøs innimellom.

Hvordan blir hverdagen din? Vi andre kommer ofte til kort når noe må fikses, derfor er du en teknisk sterk person som både håndterer og liker daglig drift og vedlikehold av anlegget. Du ser hva som må gjøres og du tar selv initiativ til å fikse det. En stor del av jobben er vedlikehold av alle isflater, så du er gjerne en person som tåler litt kaldere arbeidsmiljø. Ett bygg er ikke bare en driftsinstruks eller en arbeidsplan, det er en levende arena og det skjer mye her i løpet av ett år. Du ser derfor utfordringene som dukker opp og prioriterer riktig derifra. Hvis du har fagbrev innen elektro eller bygg er det supert, og hvis du i tillegg har Kjennskap til is, klatring og curling, kan denne jobben være drømmejobben din.

Og i tillegg får du oppleve store arrangement som messer, idrettsarrangement og konserter. Her trengs det alltid en person bak kulissene som bidrar til en levende arena for hele regionens innbyggere.

Arbeidstiden inngår i en turnusavtale (helger, kvelder inkludert), i 100% stilling.Lønn i henhold til kommunale tariffer. Arbeidsgiver er Sørmarka Flerbrukshall IKS

Søknadsfrist: 1. juni 2019

Tiltredelse: Snarest Spørsmål rettes til driftssjef Nina Eskeland nina@folkehallene.no

Søknad og CV sendes til e-post nina@folkehallene.no

Folkehallene

Folkehallene eies av kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. Tilsammen utgjør Sørmarka Arena,

Randaberg Arena og Sandneshallen ca 30 000 m2 aktivitetsflate til glede for regionens innbyggere.

Folkehallene driver også Forus Sportssenter. En sykkelvelodrom er under oppføring og blir det nyeste tilskuddet til Folkehallene.

Det overordnede målet for satsingen er å ”bygge den sprekeste regionen i landet” ved å styrke idrettens funksjon og plass,

spesielt blant aldersgruppen 6-19 år.

Sørmarka Arena består av en 400-meter lengdeløpsbane, hockeybane, skøytebane, curlingbaner og klatrevegger,

i tillegg til styrkerom, møterom og café.