Personvernerklæring Folkehallene

Åpningstider

Personvernerklæring for Folkehallene

Sørmarka Arena, Randaberg Arena og Sandneshallens nettsider og booking tilhører Folkehallene. Folkehallene er interkommunale og eies av kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. Personvernreglene under gjelder for alle disse tre hallene.

 

Sist endret: 20. juni 2018

Kontaktopplysninger:

SØRMARKA ARENA:

Juridisk navn: Sørmarka Flerbrukshall IKS.

Selskapsform: Interkommunalt

Adresse: Sørmarkveien 20, 4019 Stavanger.

Organisasjonsnummer 991 422 560

E-post post@folkehallene.no. Tlf. 902 57 300.

 

SANDNESHALLEN:

Juridisk navn: MULTIHALLEN OG STORHALLEN IKS

Selskapsform: Interkommunalt

Adresse: Asheimveien 45, 4318 Sandnes.

Organisasjonsnummer 995 943 522

E-post: sandnes.hallen@folkehallene.no. Tlf. 919 12 765

 

RANDABERG ARENA:

Juridisk navn: MULTIHALLEN OG STORHALLEN IKS

Selskapsform: Interkommunalt

Adresse: Torvmyrveien 24, 4070 Randaberg

Organisasjonsnummer 995 943 522

E-post: randaberg@folkehallene.no. Tlf. 976 31 668

Behandling av personopplysninger og rettigheter

HVORFOR SAMLER VI INN PERSONOPPLYSNINGER?

Formålet med Folkehallenes nettsider er å kunne gi informasjon angående tilbud og tilgjengelighet, samt salg av varer og tjenester.

Sørmarka Flerbrukshall IKS og Multihallen og Storhallen IKS (heretter Folkehallene) er den ansvarlige for behandling av personopplysninger som samles inn. Utleveres opplysninger om deg til en andre part, er det denne parten som overtar ansvaret.

 

HVILKE OPPLYSNINGER SAMLES INN?

Folkehallene lagrer navn, e-post og telefonnummer og bruker disse i forbindelse med salg av produkter og medlemskap, til oppfølging og ivaretakelse av kjøperens interesser.

Din respons på e-poster i form av nyhetsbrev, sms-utsendelser og innlogget aktivitet i app kan bli lagret.

I forbindelse med Folkekortet lagres også bilder for å kunne identifisere eier av kortet.

Folkehallenes nettsider bruker cookies. Les mer om cookies her.

 

HVORDAN BRUKER VI VÅRE OPPLYSNINGER?

Folkehallene kan bruke opplysningene som er registrert, for å holde avtalen som ble opprettet ved et eventuelt kjøp.

Har du samtykket til å motta vårt nyhetsbrev, kan Folkehallene bruke disse opplysningene til å gi deg informasjon om  fordeler, tilbud og nyheter.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykke(ne) du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Folkehallene bruker kjøpshistorikk fra kundebasen for å analysere produkter, sjekke respons, samt til utvikling av nye produkter.

Dersom du har en brukerkonto hos oss, og sletter denne, slettes alle opplysninger om deg, med unntak av de opplysninger som bokføringsloven krever lagret.

Etter personopplysningsloven har Folkehallene rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til andre partnere, vil partneren ha behandlingsansvar for disse opplysningene.

 

HVEM BEHANDLER DINE OPPLYSNINGER?

 All kundeservice gjøres av Folkehallenes ansatte. Følgende løsninger/virksomheter er sentrale når dine opplysninger behandles:

 

DINE RETTIGHETER

Er du innlogget på Folkekortets «mine sider» eller app kan du sjekke, endre og slette dine opplysninger her. Øvrige opplysninger og spørsmål angående behandling kan du få ved å kontakte oss på e-post post@folkehallene.no.

 

ENDRINGER

Folkehallene  kan endre personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Informasjon om andre endringer vil bli gitt på våre nettsider.